Zo richt je vergaderruimtes het beste in

artifort fauteuil kopen

Hoewel vergaderruimtes echt gericht zijn op het houden van belangrijke meetings, betekent dat niet dat deze ruimtes er saai eruit moeten zien. Niemand voelt zich comfortabele in een grijze, ruimte die te fel belicht is. En dan hebben we het niet eens over de comfortabele stoelen en bleke tafel die midden in de ruimte staat. Beter idee: een artifort fauteuil kopen en wat fleurigere meubels voor deze ruimtes! Wij geven je wat tips die je helpen om je vergaderruimtes het beste in te richten. 

artifort fauteuil kopen

Van kille ruimtes naar warme tonen en zachte stoelen

Vergaderruimtes zijn vaak een van de ‘koudste’ plekken in bedrijfsgebouwen. Deze ruimtes zijn vaak heel simpel, maar bleek ingericht: grijze tonen, een lange tafel en wat oncomfortabele stoelen. In zulke ruimtes krijg je dus niet echt de juiste energie om een productieve bijeenkomst te hebben. Daar moet dus verandering in komen! 

Zorg ervoor dat er genoeg natuurlijk licht naar binnen kan vallen. Daarnaast kan het helpen om de muren in een warmere kleur te verven. Gebruik daarnaast ook wat minder felle lampen, zodat er een mooie comfortabele sfeer ontstaat. Daarnaast helpen comfortabele stoelen ook enorm: stoelen met een rugleuning en een zachte kussen als ondergrond zijn perfect voor deze ruimtes!