Volledig geïnformeerd door CLP advies

CLP

Ik ben een tuinder en ondernemer. Hierdoor ben ik in het bezit van veel bestrijdingsmiddelen. Ik gebruik zelf bestrijdingsmiddelen voor een bepaalde soort fruitvlieg die zich voordoet in mijn eigen tuin. Ook gebruik ik een aantal bestrijdingsmiddelen voor onkruid. Alle bestrijdingsmiddelen zijn legaal en ik gebruik ze veilig.

Middelen voor de verkoop

Naast mijn eigen bestrijdingsmiddelen heb ik ook middelen voor de verkoop. Dat is tevens ook een deel van mijn onderneming. Alleen kun je helaas niet zomaar middelen verkopen. Hier zitten een hele boel vergunning aan vast. Voor het verpakken en labelen van de gevaarlijke stoffen waren voor mij heel veel vragen aan vast gekoppeld. Ik had vooral vragen over wat wel of niet mag.

Eindelijk antwoord op mijn vragen dankzij CLP CLP

Om deze vragen te laten bevredigen ging ik opzoek naar CLP advies. Vervolgens kwam ik op de site van TPC advies. Hier las ik al een hele boel over het verpakken en labelen. Ook vond ik nog wat andere informatie over de wet en regelgeving. Ik besloot om contact op te nemen om antwoord te krijgen op mijn vragen. Uiteindelijk heeft TPC mij een goed advies gegeven en ben ik volledig geïnformeerd.