Een mooie Arco tafel

arco tafel

Mijn vriend en ik hebben eindelijk een mooi appartement gevonden in het centrum van de stad, waar wij gaan samen wonen. Voor in de woonkamer wilden wij graag een mooie Arco tafel hebben en voor in het kantoor een mooi bureau. Mijn vriend en ik hebben echt heel erg lang gezocht naar een ruimte die wij beide mooi vinden. Die zoektocht was niet altijd even makkelijk geweest, maar uiteindelijk zijn wij geslaagd. Nu kunnen wij eindekijk beginnen met de inrichting.

arco tafel

Mooie meubelstukken

Omdat ik vanuit thuis werk, heb ik een fijn bureau nodig om aan te werken. Daarnaast vinden wij het leuk om vrienden uit te nodigen voor het eten, dus willen wij een lange Arco tafel aanschaffen. Er moet ruimte zijn voor minimaal acht mensen. Mijn vriend en ik houden beide wel van de industriële stijl, dus wij wilde graag een exemplaar met grove poten. Wij vonden een prachtig meubelstuk in de nieuwe collectie die precies voldeed aan onze wensen. Ook zag ik al gauw een bureau wat ik graag in het kantoor wilde plaatsen. Het materiaal van de producten is van hele hoge kwaliteit. Dat vinden mijn vriend en ik heel erg belangrijk. Ik kan dit merk aan iedereen aanraden die van strakke ontwerpen houdt.