Zonder bewakingscamera geen bewijs

bewakingscamera

Na vele keren aan een inbraak hebben moeten geloven werd het voor mij tijd om me huis wat meer te gaan beveiligen. Tuurlijk denk je meteen aan een bewakingscamera, maar waar je die gaat kopen, hoe die geïnstalleerd moet worden en waar je de camera precies moet ophangen is natuurlijk de vraag.

Opzoek gegaan naar gespecialiseerd bedrijf

Daarom ben ik maar opzoek gegaan naar een bedrijf die gespecialiseerd is in bewakingscamera’s. Ik kwam terecht bij Alarmbeveiligingshop24 door heel eventjes te zoeken op Google. Toen ik had gebeld met het bedrijf hebben we een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend advies. Tijdens de afspraak werd er breed mee gedacht over wat een geschikte plek is voor de camera. Ik vond dit echt heel fijn van het bedrijf want ik zou echt niet weten waar ik zo’n bewakingscamera moet neerhangen. Ook vond ik het fijn dat ik kon kiezen uit een breed assortiment. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een bewakingscamera en de nodige accessoires daarvan, zoals een hele handige functie op mijn telefoon waarop ik de beelden kan bekijken.

Blij met de camera

Dat je huis beveiligt is, is natuurlijk heel belangrijk. Maar als inbrekers toch binnen komen en spullen meenemen is het wel fijn dat je bewijsmateriaal hebt. Ik heb vanaf nu alles op beeld staan thuis en kan dit in het vervolg als bewijsmateriaal gebruiken dankzij de bewakingscamera van Ricon beveiliging!
bewakingscamera