Wat is dkim? De complete gids voor DKIM-e-mails en de voordelen die ze bieden

wat is dkim

DKIM is een domein gebaseerd e-mail verificatiesysteem dat is ontworpen om e-mailspoofing te detecteren maar wat is dkim? DKIM is een Domain Keys Identified Mail. Het is een e-mail authenticatie systeem waarmee organisaties berichten met een digitale handtekening kunnen verzenden en daarmee de authenticiteit van hun berichten kunnen bewijzen.

wat is dkim

Waar kan Domain Keys Identified Mail (DKIM) bij helpen?

Het DKIM-proces begint wanneer de organisatie een e-mailbericht verzendt dat vanaf haar domeinnaam moet worden verzonden, met de digitale handtekening als bijlage. De ontvanger controleert vervolgens of de openbare sleutel van de afzender is gebruikt om de handtekening te genereren en dat deze overeenkomt met een geldige domeinnaam voor die organisatie.

Hoe kan DKIM jou helpen?

DKIM is een authenticatiemethode die helpt om de afzender van een e-mail te verifiëren. Het helpt ook om ervoor te zorgen dat de e-mail niet is gewijzigd nadat deze is verzonden. wat is dkim? DKIM is een systeem dat authenticiteit en integriteit biedt voor e-mailberichten. Het wordt vaak gebruikt door organisaties als Google, Yahoo en Microsoft. DKIM gebruikt cryptografie om de afzender van een e-mailbericht te identificeren en om te verifiëren dat er niet met het bericht is geknoeid nadat het is verzonden, voor meer informatie bezoek onze website.