Vuur en Ongeluk

Vgn support

Het leven kan wel eens vol verrassingen zitten. Je stoot op een dag wel eens je teen, nou toevallig een bord vallen in, probeert een praatje te maken met de buren, maar gaat dit mis waardoor er een ruzie ontstaat of je laat je bad vollopen en vergeet de kraan te sluiten. Net zoals buiten kan er binnen een ongeluk gebeuren die niet had verwacht. Brand is een veel voorkomende probleem in gebouwen en ruimtes. Daarom is het wellicht handig om de brandwacht van VGN Support in te schakelen om te checken of de ruimte wel vuurbestendig is.Wees daarom alert.

Vgn support

Brandpreventie tips

Weet je het beste kunt doen om je huis vuurbestendig te maken is door het verstoppen van lucifers voor kinderen. Kinderen zijn vaak onwetend en hebben geen flauw benul van gevolgen.Daarom is het handig als je ze verstopt.

Rookmelders zijn altijd slim om in huis te hebben. Wanneer jij bijvoorbeeld een sigaret in huis aan het roken bent en dan in slaap valt waardoor een sigaret uit je hand valt zal de rookmelder en gauw bij zijn Als je dit niet aan zien komen. Het gaat direct piepen waardoor je snel wakker bent en actie kunt ondernemen.Dit voorkomt grote branden.