Unieke dansschool in Utrecht

dansschool Utrecht

Wij hebben ons opgegeven voor een leuke workshop bij de dansschool in Utrecht. Hier hebben wij een speciale pasjes geleerd, die wij tijdens onze bruiloft kunnen tonen. Ze noemen dit ook wel eens de openingsdans. Wij hebben hiervoor speciale privé lessen gevolgd en zijn klaar om op onze bruiloft uit de pan te swingen. 

Natuurlijk kan je hierbij Louise Marius ook terecht voor andere dansen, zo heb je de Balfolk. Hier leer je bepaalde pasjes en zijn door iedereen makkelijk te leren. Dit is een speciale manier van bewegen op muziek, waardoor je door middel van fysiek contact de vloer op gaat.  dansschool Utrecht

Zeer leuke lessen

Een tijd heb ik zitten twijfelen of ik wel of niet naar de dansschool in Utrecht wilde gaan. Ik moet namelijk een manier vinden om meer te bewegen, maar dan moet het wel leuk zijn. 

Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en ben ik met een paar vriendinnen de Balfolk lessen gaan volgen. Als eerste hebben wij een introductieworkshop genomen om te kijken of deze tact van bewegen wel in ons straatje lag. Moet zeggen dat het een geweldige les was en wij gaan hier zeker mee door. Louise Marius weet op een bijzonder leuke manier iedereen aan het dansen te krijgen.