Trouwkostuum op maat laten maken in Breda

Trouwkostuum Breda

Een trouwkostuum in Breda laten maken was altijd al een droom van mij geweest. Ik kwam als kleine jongen al vaak langs deze mooie winkel en zag dan mannen prachtige pakken passen. Een half jaar geleden heb ik mijn vriendin ten huwelijk gevraagd, dus nu heb ik eindelijk een reden om een mooi pak te laten maken. Dat was heel erg spannend natuurlijk omdat ik een hele dag gepland had voor ons. Gelukkig liep alles op rolletjes en heb ik uiteindelijk om haar hand gevraagd. Samen met mijn vader ben ik langs de winkel gegaan zodat alle maten opgemeten konden worden.

Trouwkostuum Breda

Een uniek pak

Toen ik aankwam om een trouwkostuum in Breda te laten maken, werd ik heel hartelijk ontvangen. In de winkel lagen allemaal verschillende stoffen waaruit ik kon kiezen. Mijn oog viel gelijk op een prachtige kleur blauw. Het leuke aan een pak wat op maat gemaakt is, is dat het uniek is. Niemand anders gaat hier het ja woord in zeggen. Omdat ik gek ben op de klassieke stijl, heb ik gekozen voor een driedelig pak. Toen ik een tijd later het pak voor het eerst ging passen, was ik sprakeloos omdat het zo mooi was.