Sollicitatie versturen? 2 handige tips

magazijn vacatures rotterdam

Je hebt een aantal leuke magazijn vacatures Rotterdam of vacatures ICT of zorgpersoneel gezien. Nu wil je hierop gaan solliciteren, maar je wilt er zeker van zijn dat je dit op de juiste manier doet. Waar moet je nu rekening mee houden bij het versturen van een sollicitatie? Wij geven je twee handige tips in dit artikel.

magazijn vacatures rotterdam

Tip 1: Werk je CV bij

Je CV heb je waarschijnlijk een aantal jaar geleden een keer opgemaakt. Nu wil je dit zo met al je sollicitaties meesturen. Dat is echter niet aan te raden. Allereerst is het belangrijk om je recente werkervaringen, opleidingen en cursussen op je CV te vermelden.

Kijk daarnaast bij elk bedrijf waar naar je je CV verzendt wat voor hen van belang is. Verwijder kleinere dingen die voor hen niet belangrijk zijn en zorg ervoor dat alles wat wel relevant is voor hen erop staat.

Tip 2: Voeg een motivatie toe

Om te laten zien dat je echt geïnteresseerd bent in de functie is het aan te raden om een motivatie toe te voegen aan elke sollicitatie. In deze motivatie schrijf je waarom je geïnteresseerd bent in deze functie en waarom je graag bij dit specifieke bedrijf wilt gaan werken.