Secretariële ondersteuning heeft geholpen

secretariële ondersteuning

Ik heb een eigen onderneming waar ik heel blij mee ben. Deze onderneming bestaat uit een marketingbureau. Omdat ik het een tijd heel erg druk had, kon ik het samen met mijn 2 werknemers niet meer aan. Er moest hulp komen voor doordeweeks. Niet de hele week maar gewoon een paar dagen. Voor de hulp gingen we wat zoeken op het internet. Op een gegeven moment kwamen we terecht bij secretariële ondersteuning van PA2U.

Contact opgenomen met PA2U secretariële ondersteuning

We hebben met dit bedrijf toen contact opgenomen voor de secretariële ondersteuning. PA2U bied ook op allerlei andere manieren hulp aan voor bedrijven. Zo hebben ze ook commerciële en administratieve ondersteuning. Wij gingen voor de secretariële ondersteuning. Nadat we contact op hadden genomen en een aantal zaken doorgenomen hadden, kwam de hulp eindelijk.

Weer orde in de agenda

De secretariële hulp heeft mij echt geholpen. Zo had ik zelf geen tijd om de agenda bij te houden, afspraken in te plannen en bijeenkomsten te organiseren. Doordat PA2U mij heeft geholpen is er eindelijk weer orde in de agenda en kan ik nu zelf ook erg overzichtelijk plannen. Er bestaat een kans dat ik de toekomst weer terug kom voor hulp, misschien als het erg druk is.