Bull run crypto

bull run crypto

Iedere belegger droomt er van aanwezig te zijn bij het begin van een bull run. Een moment dat de koersen als een raket omhoog gaan en je flink kan verdienen. Maar wanneer weet je dat de bull run dreigt te eindigen, en kan je dus het beste uitstappen>? En hoe herken je de signalen dat er een bull run aan zit te komen? Vooral bij crypto’s is het een komen en gaan van bull runs. Veel mogelijkheden dus, als je de kansen die er liggen, weet te grijpen. 

Bull runs binnen de crypto wereld 

Bull runs komen bij alle vormen van beleggen voor. Enthousiaste beleggers die elkaar aansteken, waardoor de koersen dag na dag omhoog knallen. Daar wil je natuurlijk als belegger bij zijn. Dit gaat goed, totdat er geen kopers meer zijn. Dan stopt de bull run en volgt er vaak een crash. Stap je op tijd uit, dan kan je een mooie winst behalen. Ben je op zoek naar bull runs, dan biedt de cryptowereld meer mogelijkheden dan andere takken van beleggen. gewoon, omdat alles in de wereld van crypto veel sneller gaat dan in andere beleggingen. 

Maar hoe herken je de  tekenen van een bull run? Daar zijn meerdere indicatoren zijn. Welke dat precies zijn? Lees verder. 

bull run crypto

Bull run crypto ontdekken

Er zijn bepaalde technische indicatoren, en ook het beleggerssentiment, waaraan je veel kan aflezen wat betreft de kans op een bull run en hoe lang de bull run doorgaat.  Zo kan je denken aan marktsentimenten en koersontwikkelingen. Ook algemene marktcondities zijn van belang. Meer details vind je in het artikel Bull Run Crypto. Dit artikel, en nog veel meer maken onderdeel uit van Bankr, zo langzamerhand dé vraagbaak op financieel en cryptogebied binnen de Nederlandstalige webwereld. Dus win je alles ontdekken over crypto en beleggen, dan is deze site een prima plek om je beleggerskennis uit te bouwen.