orthopedie schoenen verminderenmijn blessure

orthopedie schoenen

Al 10 jaar doe ik aan tennis en soms loop je wat vervelende blessures op die je zeker koud kunnen te komen staan. Nu heb ik een tijdje geleden een blessure in mijn voet opgelopen. Eenmaal bij de dokter geweest verwees hij me naar een speciale schoen. Ik dacht meteen aan een gel-zooltje en dan klaar, maar nee hij had het over orthopedie schoenen.

Zelf opzoek gegaan

Ik vroeg me gelijk in hemels naam af wat voor een soort schoenen dat dan waren. Hij vertelde me dat het mijn blessure enorm kan verminderen en dat het meteen beter loopt dan een normale schoen; minder pijn. Voor deze schoenen moest ik zelf opzoek gaan.

Heerlijke schoen!

Ik typte dus op Google in: ‘Orthopedie schoenen’, daarna kwam ik uit bij dost-orthopedie.nl. Toen ik op de site keek zag ik een aantal neutrale schoenen. Maar ik las wel dat de modelleurs orthopedie schoenenook een moderne schoen konden maken. Dat was dus wat ik zocht, want ik ging echt niet voor een berschoen-achtige schoen. Na contact te hebben gehad was dit geen probleem en zijn we er samen uitgekomen. De schoenen lopen nu heerlijk en zien er ook nog eens leuk uit. Wat wil je nog meer?!