5 jeans die elk lichaamstype flatteren

Jeans

Als je op zoek bent naar de perfecte jeans, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van 5 verschillende soorten jeans die elk lichaamstype flatteren. Of je nu klein of groot, dun of dik bent, er is zeker een paar jeans voor jou bij! Lees snel verder om te ontdekken welke modellen van gstar raw het beste bij jou passen.

Korte broeken: 

Korte jeansbroeken zijn ideaal voor vrouwen met kleinere benen. Ze helpen je benen langer en slanker te laten lijken. Ga voor een donkere wassing om je benen nog slanker te laten lijken, of kies voor een lichte wassing om meer volume aan je benen toe te voegen. Een paar skinny jeans is perfect om je look mee af te maken!

Bootcut jeans: 

Bootcut jeans zijn een goede optie voor vrouwen met kleinere heupen en benen. Ze helpen je heupen voller te laten lijken en je benen in evenwicht te brengen met de rest van je lichaam. Kies voor een donkere wassing om je look chiquer te maken, of ga voor een lichte wassing voor een casual look. Een paar basic bootcut jeans is perfect om mee te mixen en matchen!

Boyfriend jeans: 

Boyfriend jeans zijn perfect voor vrouwen met kleinere heupen en taille. Ze helpen je rondingen toe te voegen waardoor je er curvier uitziet. Ga voor een lichte wassing om je look meer casual te maken, of kies voor een donkere wassing om er chiquer uit te zien. Een paar ripped boyfriend jeans is perfect voor een stoere look!

High waisted jeans: 

High waisted jeans zijn ideaal voor vrouwen met rondingen. Ze benadrukken je taille en helpen je slanker te laten lijken. Kies voor een lichte wassing om je look meer casual te maken, of ga voor een donkere wassing als je er chiquer uit wilt zien. Een paar vernielde high waisted jeans is perfect voor een stoere look!

Mom jeans: 

Mom jeans zijn terug van weggeweest en ze zijn beter dan ooit! Mom jeans zijn perfect voor vrouwen met rondingen. Ze helpen je slanker te laten lijken en je rondingen te accentueren. Ga voor een lichte wassing om je look casual te houden, of kies voor een donkere wassing als je er chiquer uit wilt zien. Een paar ripped mom jeans is perfect voor een stoere look!

Breedgerande jeans: 

Breedgerande jeans zijn ideaal voor vrouwen met rondingen. Ze helpen je slanker te laten lijken en je rondingen te accentueren. Ga voor een lichte wassing om je look casual te houden, of kies voor een donkere wassing als je er chiquer uit wilt zien. Een paar ripped breedgerande jeans is perfect voor een stoere look!

Tijd om te shoppen! Neem voor inspiratie eens een kijkje bij open32. Veel shopplezier.