Mooie herinneringen dankzij bruidsfotografie Den Haag

bruidsfotografie den haag

Afgelopen Juni zijn ik en mijn man getrouwd. Omdat we deze prachtige gelegenheid wilden vastleggen hadden we een fotograaf ingehuurd voor een aantal mooie foto’s. Omdat we er van uitgingen dat er genoeg foto’s tijdens de bruiloft werden genomen, wilde ik en mijn man een romantische fotoshoot ergens op een mooie plek die veel voor ons betekent. Namelijk in Kronenburgpark te Nijmegen.

Gelijk contact opgenomen

Na wat surfen op het internet kwamen ik en mijn man terecht bij bruidsfotografie Den Haag. Een nette site alleen al en na wat reviews gelezen te hebben leken ze erg professioneel. Dat wilde wij dus ook. Daarom hebben we vervolgens contact opgenomen met bruidsfotografie Den Haag.

Eindresultaat is top!bruidsfotografie den haag

Op de dag van de bruiloft zijn we s’ochtends samen met de fotograaf naar het park vertrokken waar wij de foto’s wilde laten schieten. We hadden geluk want het weer was ook prachtig. Lekker zonnetje en strak blauwe lucht. Uiteindelijk mag het resultaat er zeker wezen. Zeer mooie foto’s die nu bij ons in de gang hangen. Mijn man en ik zijn er heel erg blij mee dat we dit mooie moment hebben vastgelegd. Ik raad iedereen aan die een bruiloft heeft om bij dit bedrijf foto’s te laten maken. Je weet dan zeker dat het in goede handen terecht komt en je zeer mooie foto’s als eindresultaat hebt.