feestlocatie Vlaardingen zeer geschikt voor een groot feest

feestlocatie Vlaardingen

Een top feest, dat was wat we vorige week hadden bij feestlocatie Vlaardingen. We vierde hier ons 30 jarig bestaan als bedrijf. Dit moest groot gevierd worden, vonden wij althans. Dit hebben we ook zeker gedaan. Al ons personeel heeft een geweldige avond gehad namelijk.

Eerste 2 locaties vielen af

We kwamen op het idee om ons bedrijfsfeest is een keerfeestlocatie vlaardingen in een andere setting te zetten omdat we tevens een 30 jarig bestaan hadden te vieren. Om een andere setting te regelen hebben we een aantal personeelsleden op pad gestuurd. Zij gingen kijken wat een geschikte locatie was voor zoveel mensen (320 man). Na een tijdje gingen er al een aantal locaties bij ons het in bedrijf rond. De eerste twee locaties hadden we af laten vallen omdat het budget er hiervoor eenmaal niet was.

Avond voor in de boeken gehad

Ons budget was er wel voor een andere locatie, namelijk feestlocatie Vlaardingen. Ook hier waren de prijzen niet heel laag maar ons budget kon deze prijs in ieder geval aan. Voordat het feest ging plaatsvinden ,bezochten we eerst de feestlocatie. Het zag er prachtig uit en we merkte meteen dat hier het perfecte feest kon plaatsvinden. Dat was uiteindelijk ook zo. We hebben een avond gehad voor in de boeken!