Een onafhankelijk financieel adviseur ingeschakeld

onafhankelijk financieel adviseur

Iedereen die aan beleggen doet weet dat het belangrijk is om een onafhankelijk financieel adviseur in te schakelen. Deze kan je erbij helpen om de juiste keuzes te maken, zonder dat je hiervoor veel geld moet betalen. VACbekwaam bemiddelt op onpartijdige wijze en dus zonder beïnvloeding van derden, tussen jou en gekwalificeerde vermogensbeheerders. Het is vanzelfsprekend wanneer zij geen geschikte partner voor je kunnen vinden waarmee jij in zee kan gaan, je dan ook niets voor deze bemiddeling hoef te betalen. Dit is dus op de basis van no cure no pay basis.  onafhankelijk financieel adviseur

Goede hulp met het maken van de juiste keuze

Zodra je van plan bent om te gaan beleggen en dit op geheel eigen wijze te gaan doen, dan nog is het verstandig om een onafhankelijk financieel adviseur in te schakelen. Deze heeft de juiste kennis op de actuele markt. Op deze manier kan deze ervoor zorgen dat jij met de juiste vermogensbeheerder in zee gaat. 

Na mijn zoektocht om geld in te zetten op een fonds heb ik deze inmiddels gevonden. Mede dankzij de inzet van de medewerkers van VACbekwaam heb ik de juiste belegging kunnen doen. de tijd zal het leren of dit een juiste beslissing was, maar daar heb ik al het vertrouwen in.