Welke kleur is het leukst voor op de muur?

Er zijn vele kleuren te kiezen wat betreft muurverf. Maar welke verf heeft de leukste tint? Dat is een lastige vraag. Er zijn vele opties wat betreft sfeer, stijl en simpelweg persoonlijke voorkeuren. Niet iedereen wilt een spierwitte of juist donkerblauwe muur. Het is dus belangrijk om goed te kijken naar het soort verf. Een kalkverf in de kleur bruin op de muur past bijvoorbeeld niet in een geheel kleurrijk huis.

De sfeer in huis kiest de kleur

Zoals eerder genoemd past niet iedere kleur binnen elke interieurstijl. Felle kleuren zijn met deze reden niet altijd als eerst gekozen in een industrieel interieur en betonlook verf is vaak vermeden binnen vintage interieur. Het is natuurlijk wel mogelijk om deze kleuren te combineren met felle kleuren, maar het wordt voornamelijk vermeden.

De meeste gekozen kleuren voor op de muur

Vaak worden voor de de muur wat meer neutrale kleuren gekozen. U kan natuurlijk alle kanten op met kleuren voor de muur, maar bij beton cire kleuren staan voornamelijk bruin- en grijstinten centraal. De meest gebruikte kleuren bij betonlook verf zijn Zwart, grijs, wit, cognac, bruin, groen en blauw. De keuze ligt natuurlijk aan u. Wilt u alle meubelen juist op laten vallen, of meetrekken in de sfeer van de rest van het huis? De gekste meubelen kunnen in de meest bizarre kleuren worden geverfd om meer aandacht op te laten vestigen. Zo geeft u uw eigen draai aan het krijgen van uw favoriete interieur in uw stijl.