Wat zijn populaire auto’s onder vrouwen in 2022?

BMW Velgen

Vrouwen hebben bij het kiezen van een auto andere prioriteiten dan mannen. Voor vrouwen is de uitstraling van een auto belangrijk, terwijl mannen graag een auto met veel PK’s willen en mooie velgen willen, denk bijvoorbeeld aan de BMW E39 velgen. Vrouwen kiezen het liefst voor een kleine stadsauto, vooral omdat zij gemiddeld minder rijden dan mannen. Ben jij benieuwd naar welke auto’s in 2022 het populairste zijn bij vrouwen? Dan ben je in deze blog aan het juiste adres, want hier gaan we je er meer over vertellen!

Opel Adam of Fiat 500

Vrouwen zijn dol op de Opel Adam. Dat is ook niet zo vreemd, want de Adam is een ontzettend hippe auto om te zien. Daarnaast heeft de Opel Adam veel mogelijkheden om de auto te personaliseren. Hierbij kun je denken aan een afwijkende dakkleur. De Opel Adam staat bekend om al haar kleurencombinaties. De Fiat 500 wordt als een ‘typische vrouwenauto’ gezien. De retro styling is iets waar vrouwen als een blok voor vallen wanneer ze een auto nodig hebben. Het interieur is hip, maar dat geldt ook voor de buitenkant voor de auto. Een ander voordeel van de Fiat 500 is dat hij er ook als cabrio is.

Toyota Aygo en Renault Twingo

De Toyota Aygo heeft dezelfde basis als de Peugeot 108 en de Citroën C1. Deze auto’s lijken zo erg op elkaar dat ze broers zouden kunnen zijn! daarnaast zijn ze ook nog eens hartstikke populair bij vrouwen. Wie een hippe Aygo wil, kan hem pimpen met BMW E39 velgen. Een andere auto die het goed doet bij vrouwen is de Renault Twingo. Deze auto is compact en ziet er leuk uit, dus is het geen verrassing dat hij het goed doet bij e dames. De nieuwste Twingo is 5-deurs, in tegenstelling tot zijn oudere broers. Dit maakt hem een praktische auto. Verder is de Twingo er te vinden in veel varianten met onder andere kleuraccenten en striping.