Een wandelstok kopen doe je bij seniorenwinkel

wandelstok kopen

Voor mijn Opa ben ik al een tijdje opzoek naar een goede wandelstok. Ik wilde een wandelstok kopen die niet  zou breken en waar je niet zo snel mee zou uitglijden. In mijn eigen woonplaats had ik al een winkel gevonden waar ze de stokken verkopen maar deze stokken zagen er niet heel lovend uit. Tijd om maar eens in een andere plaats opzoek te gaan dacht ik.

Er kwam al snel iets op mijn pad lopen

Op Google vond ik al heel snel wat sites die wandstokken verkopen. Vooral bij de seniorenwinkel in Kaatsheuvel zag ik een groot aanbod. Dat aanbod was erg gevarieerd en ook waren de stokken erg mooi. Door eventjes te zoeken naar een aantal wandelstokken in de winkel, kwam er al snel een perfecte wandelstok  op mijn pad lopen. Ook had de wandelstok een prima kleur en straalde die veel kwaliteit uit. Ik ging er voor!

Vond de prijs nog wel mee vallen

Toen ik de wandelstok had gekocht ging ik gelijk naar mijn Opa om het pakketje te brengenwandelstok kopen. Mijn Opa straalde toen hij het pakketje uitpakte. Nu hij er dagelijks mee loopt ben ik erg blij dat de stok kwaliteit bevat. Je zou zeggen dat het dan wel een dure wandelstok is maar dat vond ik nog wel mee vallen. Een wandelstok kopen bij de seniorenwinkel raad ik aan iedere oudere aan!

Meer verhalen