Waarvoor kun je handpallettrucks gebruiken?

Het bedrijf Still is een grote leverancier, met name van nieuwe intelligente oplossingen die goed te gebruiken zijn voor intralogistiek. Zij leveren wereldwijd en zorgen voor spullen van de beste kwaliteit. Hieronder vallen ook handpallettrucks. Wat je allemaal met deze trucks zou kunnen doen, kan je hieronder lezen. 

Bij Still is er een groot assortiment te vinden, zodat er voor elke draagkracht en bedrijf de goede handpallettruck beschikbaar is. Ook hebben ze buiten handpallettrucks om, nog vorkheftrucks en andere trucks ter beschikking. 

Wat is een handpallettruck?

Een handpallettruck staat soms ook bekend als een handpompwagen. Hier kan je snel veel pallets mee verplaatsen, wat vaak ook in een magazijn moet gebeuren. De meeste hebben verder geen elektrische aandrijving, wat betekent dat het volledig met de hand moet worden aangestuurd. Dit klinkt redelijk zwaar, maar de handpallettrucks zijn zo gemaakt dat er geen grote inspanning voor nodig is, waardoor het bijdraagt aan de productiviteit én de fysieke gezondheid. 

Er zijn verschillende soorten handpallettrucks, sommigen zijn wel met een elektrische aandrijving te kopen. Dit is vooral handig als het gaat om enorm zware ladingen, die tussen de 1000 en de 2500 kilogram zitten.

Waar gebruik je hem voor?

Zoals hierboven al genoemd is, kan je een handpallettruck gebruiken om pallets te verplaatsen. Deze pallets zijn vaak erg zwaar en zijn gepaard met veel goederen. Dit hoeft niet alleen maar in een magazijn te zijn, maar ze kunnen ook voor eigen gebruik gehuurd worden. De trucks zijn te verkrijgen als nieuw, maar ook gebruikte handpallettrucks kunnen worden overgenomen. Still zorgt ervoor dat de trucks allemaal in goede conditie zijn en de prijzen zijn op de website te vinden. 

Mocht je ervoor kiezen om een handpallettruck te huren, dan is dat mogelijk voor verschillende perioden. Dit kan gaan om één dag, maar mocht je hem voor maanden nodig hebben, dan is dat ook makkelijk te regelen met Still.