Uitstekende posterlijsten

posterlijsten

Voor een project op school zijn we bezig geweest met het organiseren van evenementen en met als doel daarmee geld op te halen. Voor die evenementen hadden we bekendheid nodig. Deze bekendheid kun je creëren door veel op social media te doen maar natuurlijk ook in het ”echte leven”. Namelijk door posterlijsten op te hangen in de omgeving

Gebeld met aantal drukbedrijven.

Deze posters hadden we nodig om te laten zien waar en hoe laat en juist wat voor een evenement het was. Het was een dansevenement voor kinderen. Na even wat te hebben gebeld met een aantal drukbedrijven kwamen we er maar niet uit. Het probleem was heel simpel; te weinig budget.

Mooi bedrijf gevondenposterlijsten

Totdat we gingen zoeken op posterlijsten kwamen we uit bij een bedrijf dat deze voor een redelijke prijs aanbied. De naam van het bedrijf is 2Bcreated. Een paar weken voor de actie hebben we 100 posters laten bedrukken. Toen de posters binnen kwamen waren we erg verrast. De posters waren namelijk nog mooier dan verwacht! Door de posters hebben we uiteindelijk een goed bezocht evenement gehad. Hiermee hebben we uiteindelijk 1000 euro mee opgehaald voor het goede doel. We weten in ieder geval dat we voor volgend jaar een ideaal bedrijf hebben voor posters!