Tip: schoonheidssalon Vathorst

schoonheidssalon Vathorst

Vorige week ben ik langsgegaan bij schoonheidssalon Vathorst voor een massage. Omdat ik last had van een stijve rug ben ik eerst langs de dokter gegaan. Die zij dat het niet ernstig was en dat het niet lang duurde voordat het over was. Wel gaf hij mij als tip mee om naar een massagesalon te gaan. Omdat ik in de buurt woon van Vathorst en weet dat er massages worden gegeven bij schoonheidssalon Vathorts, ben ik daar maar even langsgegaan.

Vriendelijk ontvangen

Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen en werd er gelijk gevraag wat ze voor mij konden doen. Ik kon op dat tijdstip, i.v.m. mijn werk, niet aan een massage ondergaan. Daarom liet ik weten op welke dag ik wel kon. Dat was geen probleem en de dag die ik had ingeplant kwam voor de schoonheidssalon in Vathorst ook prima uit.

Massage was lekker schoonheidssalon Vathorst

Op de dag dat ik naar de salon ging voor de massage, was de pijn gelukkig al weer iets minder maar nog steeds goed voelbaar. Toen ik aan de massage onderging werd gelijk duidelijk dat dit mijn rug zeker zou helpen. De massage was heerlijk en soms een beetje pijnlijk maar dat is nou eenmaal bij massages. Ik ben zeer tevreden over schoonheidssalon Vathorst omdat ik na de massage meteen het verschil voelde; mijn rug was meteen was losser.

 

 

 

Meer verhalen