Tip: kapsalon Beek

kapsalon beek

Toen ik een maand geleden ging trouwen, kwam ik op het idee om naast een prachtige jurk aan te trekken ook mijn kapsel naar voren te laten brengen op de bruiloft. Ik wilde een keer iets anders en iets speciaals. Een bruiloft is natuurlijk wel een speciale gelegenheid.

Kapsalon beek was de beste keus

Het kapsel dat ik in gedachten had ging uit naar krullen. Nkapsalon beek ormaal heb ik stijl haar dus krullen laten zetten is dan zeker een speciaal kapsel wat iedereen ook zou opvallen op de bruiloft. Voor dat ik ging zoeken naar een kapsalon in de buurt ging ik even rondvragen aan mijn familie wat een goede kapsalon is voor speciale gelegenheden. Toevallig is er in de plaats waar mijn zus woont, Beek, een kapper die naast normale kapsels, ook aan kapsels voor speciale gelegenheden doet. Zij verwees me hier naar. Kapsalon Beek kwam er goed uit want  ik kon dan ook gelijk even een bezoekje aan mijn zus brengen. Dat kwam dus prima uit.

Mooiste kapsel van iedereen

Toen ik bij de kapper kwam legde ik uit wat ik wilde en kon ik gelijk bij een stoel aanschuiven. Toen de kapper klaar was zag ik meteen een kapsel dat een keer ‘echt’ bij mij passte. Ik was zo blij dat ik gelijk naar mijn zus ging om het te laten zien. Zij vond het kapsel wat ik had laten knippen erg mooi. Op de bruiloft had ik het mooiste kapsel van iedereen!