Tip: Fotograaf Amersfoort

Voor een mooie professionele fotograaf moet je bij ”Fotograaf Amersfoort” zijn. Hier heb je voor een goede prijs een goede fotograaf.

Afgelopen kerstvakantie heb ik voor mijn 50’ste verjaardag een fotograaf weten in te huren. Dit omdat ik deze mooie gelegenheid wilde vastleggen. Zo’n feest geef je immers maar 1 keer. Het feest was op een prachtige locatie en waren veel mensen uitgenodigd. Bij deze gelegenheid dacht ik niet aan een paar simpele foto’s van een telefooncamera. Daarom dacht ik er gelijk aan om een fotograaf in Amersfoort te huren.Fotograaf Amersfoort

Speciaal laten vastleggen

De fotograaf moest sowieso ergens in de buurt van Utrecht gevestigd zijn. Na een tijdje zoeken op internet kwam ik uit bij Special Photo Moments. Een fotograaf die perfect geschikt is voor speciale momenten, de naam zegt het al. De fotograaf is een aardige vrouw waarmee je heel fijn kan praten over wat je wel en niet gefotografeerd wil hebben. Uiteindelijk waren het hele mooie foto’s die nu een zeer grote betekenis voor me hebben. Emotionele waarde kun je het ook wel noemen. Ik bedank Special Photo Moments voor de mooie foto’s en bij een volgende bijzondere gelegenheid die ik wil vastleggen kom ik zeker terug!

Meer verhalen