Rijscholen in Scherpenzeel zijn niet allemaal hetzelfde

rijscholen Scherpenzeel

De rijscholen in Scherpenzeel zijn niet allemaal hetzelfde, want de een is namelijk beter dan de ander. Volgens al mijn vrienden en vriendinnen die al hun rijbewijs hebben, kun jij het beste lessen bij De Smit. Zij staan erom bekend dat de instructeurs heel erg vriendelijk zijn en goed les geven. Omdat ik graag mijn rijbewijs zo snel mogelijk wil halen, heb ik mij bij hen ingeschreven. Een vriendelijke vrouw kwam mij voor mij huis ophalen met de lesauto. De eerste les bestond uit het leren kennen van de auto en het besturen ervan. Tot mijn verbazing had ik dat al heel erg snel onder de knie.

rijscholen Scherpenzeel

De beste

Tussen rijscholen in Scherpenzeel kiezen was voor mij niet lastig omdat ik wist dat De Smit het beste was. Tijdens de tweede les leerde ik hoe ik moest schakelen. Dat was in het begin best wel even lastig omdat ik de koppeling vaak te snel op liet komen. Maar na veel oefenen en geluld lukte het op het einde van de les. Tijdens de derde les werd alles herhaald van de eerste twee lessen en leerde ik steeds beter met de koppeling te schakelen. Ik kan niet wachten totdat ik mij rijbewijs heb.