Prachtig nieuwe vloer laten aanleggen

raftwood

Sinds 15 jaar woon ik in Nederland. Daarvoor woonde ik in Servië, waar ik tevens ook vandaan kom. In Servië heb je veel spoorwegen waar ook spoorbielzen zijn. Omdat de spoorbielzen allemaal vervangen worden, van hout naar kunststof, ontstaan er steeds weer houtenspoorbielzen waar vloeren van kunnen gemaakt worden. Ik vond dit erg interessant en informeerde er naar. Ik vond het vooral interessant omdat ik zelf een nieuwe vloer zocht voor in mijn huis.

Erg overtuigd door de vloer raftwood

Toen ik goed geïnformeerd was door het bedrijf van den Berg was ik er van overtuigd dat ik echt zo´n vloer wou. Ik ging daarna dus in gesprek met het bedrijf over hoe en wat. Na wat onderhandelingen besloot ik er voor om een raftwood vloer te laten leggen in mijn woonkamer door het bedrijf van den Berg Raftwood.

Vloer is netjes gelegd 

Nu de Raftwood vloer in mijn woonkamer ligt, kijk ik elke dag met plezier ernaar. Het betekent veel voor mij omdat ik zelf uit de Oostblok kom en veel herinneringen er aan heb. Ook is de vloer heel netjes gelegd en zie je nergens bobbelingen of iets dergelijks.