PR Marketing

pr marketing

PR Marketing zijn eigenlijk twee afzonderlijke zaken. Het ene zorgt ervoor om het vertrouwen van betreffende klanten aan te trekken en de ander om jouw klanten jouw reclame onder ogen te laten zien. Maar zonder een goed communicatieplan kom je niet verder. Het is dan ook belangrijk, wanneer jij de plannen hebt om een eigen bedrijf op touw te zetten, eerst de belangrijkste zaken op papier te krijgen. Vaak heb je in je hoofd de wildste zaken, maar om die in uitvoer te brengen is een hele andere zaak. Zo moet je al beginnen met welke doelgroep jij wilt bereiken. pr marketing

De eerste stap is gezet 

Hoe leuk het mij ook leek om een eigen bedrijf op te starten, hoe moeilijk dit in de praktijk is. Vooral een communicatieplan maken, was een hele klus. Maar daar ben ik gelukkig mee klaar en kan ik nu verder aan mijn droom gaan bouwen. 

Met de enorme hulp van Leon van den Berg heb ik inmiddels mijn eerste klanten al mogen begroeten. Hij is een  zelfstandig ondernemer in tekst en beeld en heeft mij geholpen met de PR Marketing. Langzaam aan begint mijn bedrijf een naam in de omgeving te krijgen. Dat heb ik mede te danken aan Leon van den Berg.