Pasfoto snel gemaakt bij de Primera in Barendrecht Centrum

Primera Barendrecht Centrum

Primera Barendrecht Centrum, niet alleen een postkantoor meer tegenwoordig kun je er ook pasfoto’s laten maken. Dit hebben wij laatst laten doen. We moesten de pasfoto’s hebben omdat onze ID Kaarten waren verlopen. In totaal moesten er 4 foto’s gemaakt worden, voor de 2 kinderen die wij hebben, en wij zelf; de ouders. We vonden het vervelend om het weer te laten doen want zoiets kost gewoon geld.

Foto’s waren direct klaar

Voor de foto’s liepen we naar binnen bij Primera Barendrecht Centrum. Hier hebben we bij de kassa aangeven wat we wouden. Het was geen probleem en het kon snel gedaanPrimera Barendrecht centrum worden. Na misschien 10 minuten waren we al klaar. De foto’s werden ook meteen geprint. Dat vonden we erg fijn want zo konden we gelijk door naar het Gemeentehuis.

Kunnen weer een poosje vooruit

Uiteindelijk zijn de foto’s goed gelukt. De foto’s zien er niet heel leuk uit maar zo’n resultaat krijg je al gauw als je niet mag lachen op een foto. Bij het gemeentehuis hebben we de pasfoto’s ingeleverd en ook zij keurde de foto’s goed. Als eindresultaat zijn alle ID-bewijzen weer vervangen en kunnen we weer een poosje vooruit!

Meer verhalen