Ongekende mogelijkheden met een container

containerverhuur

Wanneer je aan containerverhuur denkt, dan denk je aan een lege container welke je kunt gebruiken als opslagruimte voor je materialen of producten. Maar wanneer je een container wilt gebruiken voor andere werkzaamheden is dit ook goed mogelijk, de containers kunnen namelijk omgebouwd worden tot andere ruimten. Een mobiele werkplaats of kantoorunit is heel goed mogelijk, met hetzelfde comfort als een gebouw. Ramen, deuren, verlichting alles is mogelijk bij het bouwen van een unit.

Container huren of kopen

Soms is containerverhuur verstandig om te doen, wanneer je maar beperkt gebruikt maakt van een container is dit rendabel. Huur je vaker een container, dan is het misschien goed om te overwegen een container te kopen. Ook dan ben je bij gebrvermeertransport.nl aan het goede adres, zowel verhuur als verkoop van verschillende formaten containers. Zelfs wanneer je een container omgebouwd wil hebben tot kantine of een andere functionele ruimte. Al meer dan dertig jaar kom je Vermeer tegen op de weg met verschillende transporten.

containerverhuur

Huren voor verschillende mogelijkheden

Bij containerverhuur verwacht je natuurlijk ook dat de container netjes op locatie wordt gebracht, met de autolaadkraan van gebrvermeertransport.nl kan de container op eenvoudige manier worden gelost naast de auto. Op deze manier wordt het volledige traject netjes verzorgt, moet de container weer verplaatst of opgehaald worden dan is in de meeste gevallen een belletje genoeg om dit te laten doen. Alle informatie over het huren of kopen van een container, kun je lezen op de website van gebrvermeercontainers.nl.