Na een dag wandelen lekker geborreld bij brasserie Stein

brasserie Stein

Vorige week zijn we met onze familie een dagje wezen wandelen op de Hoge Kempen, een park net over de grens. De dag zelf was erg leuk, maar ook zwaar. We hadden namelijk een hele lange wandelroute gevolgd met veel mooie uitkijkpunten. Overdag hadden we lekker geluncht in een plaatselijk restaurant. Om de dag mooi afsluiten hadden we tijdens het lopen al een plan gemaakt om bij een dorp bij onze eigen woonplaats in de buurt wat te gaan drinken.

De sfeer was nog steeds hetzelfde

Na het wandelen stapte we in de auto onderweg naar Stein, een plaats in de buurt van Geleen. Toen we in Stein aankwamen gingen we naar de brasserie daar. Eenmaal in brasserie Stein kwam de bekende sfeer weer naar voren. We waren er namelijk al wat vaker geweest. Het was door de jaren heen al wel iets verandert maar de sfeer was nog steeds het zelfde.

Een echte top tent!

Toen we binnen zaten werden we al snel voorzien van een lekker drankje. Ik en mijn man dronken een heerlijke wijn en de kinderen dronken allemaal wat frisdrank. Ook hadden we een heerlijke borrelplaats besteld waar we echt oprecht van genoten hebben. Het was heerlijk. Over de service en gastvrijheid van brasserie Stein hebben we ook niks over te klagen. Wat een top tent! brasserie Stein