Letselschade opgelopen op het werk

letselschade

Ik ben ramenwasser en voor mijn werk moet ik heel veel ramen wassen op grote hoogte. Ik kom bij de ramen via een steiger. Het gaat altijd goed, tot een paar weken geleden. Ik was gevallen van een niet hele grote hoogte, 2 meter, maar het is meer dat ik behoorlijk verkeerd ben gevallen op mijn rug waardoor ik een blessure, en dus letselschade,  heb opgelopen. Het ongeluk gebeurde omdat de zekeringen aan mijn riem het hadden begeven.

Recht op uitbetaling letselschade

Nu ben ik er van overtuigd dat het bedrijf verantwoordelijk is voor goed veiligheidsmateriaal. Het bedrijf waar ik voor werk is er vanuit gegaan dat ik niet goed met het materiaal ben omgegaan. Nu ik letselchade heb opgelopen waardoor ik 4 weken niet kan werken heb ik recht op uitbetaling. Dit doet het bedrijf niet omdat ze er vanuit gaan dat ik niet goed met de spullen ben om gegaan.

Van plan om naar een advocaat te stappen

Voor deze zaak ben ik van plan om een advocaat te gaan inschakelen. Het gaat om 4 weken werk, wat toch voor een paar duizend euro schade kan leiden. Het letselschade is kort door de bocht veroorzaakt door het bedrijf waarvoor ik werk. Als het bedrijf niet verandert van gedachte schakel ik een advocaat in voor deze letselschade.