Lekker eten in Nijmegen

Eten

Lekker eten in Nijmegen. Heb jij al het plan om lekker uit eten te gaan met je familie of vrienden, maar heb je geen idee waar het een geschikte plek is? Dan ga je nu verder lezen over een restaurant waar je wellicht wel heen zou willen gaan. Je hebt een ruime keuze aan gerechten. De kaart is erg groot met veel keuze, waar je eigenlijk niet goed uit zou kunnen kiezen door zoveel keuze mogelijkheden. Er hangt in het restaurant ook een fijne sfeer, waardoor het super fijn is om te eten. De kaarsjes op tafel worden aangestoken voor de gezelligheid. Het personeel weet dan ook alles over de kaart en kan jou alles uitleggen. En als er iets minder duidelijk is kan hij of zij dit gaan overleggen met een collega of met de keuken.

Lekker eten in Nijmegen

Lekker eten in Nijmegen persoonlijke ervaring

Ik wou lekker gaan eten in Nijmegen met mijn man en vorige week ben ik met mijn man uit eten geweest. We wouden er een gezellige avond van maken zonder de kinderen. We hadden dezelfde dag nog gereserveerd voor 19:00 uur en dit was geen probleem. Voor ons konden ze wel een plekje regelen. Toen we aankwamen hing er al een fijne sfeer en konden we niet wachten tot we bij onze tafel waren. Een serveerster liep al op ons af met een warm welkom, zij bracht ons naar de tafel en dit was een super gezellig plekje. Ze vroeg gelijk of we iets wilden drinken en bood ons ook de seizoen wijntjes aan. Hier hebben we dan ook van geprofiteerd. Later kwam ze met de kaart dat we konden kijken wat er allemaal opstond, maar we hadden thuis stiekem al gekeken op de website van Bistro Le Steak.

Diner

Wil jij nu ook reserveren?

Dit kan! Via de website kan je snel en makkelijk reserveren, maar dit kan je ook telefonisch doen. Op de website staat ook veel informatie over het restaurant.

Meer verhalen