Kapper Lekkerkerk groot succes

Erg tevreden ben ik met het resultaat dat kapper Lekkerkerk heeft laten terug zien in mijn haar. Vorige week heb ik een afspraak gemaakt voor drie dagen later. Toen ik bij de kapper aankwam werd ik van harte welkom geheten en werd mij gevraagd of ik kon plaatsnemen in de wachtruimte. Na een kleine 5 minuten was ik al aan de beurt. Dit is bij andere kappers wel eens anders geweest. Zo heb ik meegemaakt dat ik een uur moest wachten totdat ik aan de beurt was.

Uitstekende kniptechniek

De kniptechniek die kapper Lekkerkerk hanteert is uitstekend. Mijn kapsel ziet er nu prachtig uit. Ik wilde namelijk mijn haar wat korter laten maken en in laagjes laten knippen. Dit heeft de kapster erg goed gedaan. Ik woon op 10 minuten rijden van kapper Lekkerkerk af. Dat komt erg goed uit voor mij want ik had geen kapper in de buurt die me goed beviel, totdat ik deze kapper ontdekte.

Voor mijn bruidskapsel kom ik zeker terug

Ook kom ik dit jaar terug voor een speciale behandeling aan mijn haar. Ik en mijn man gaan namelijk trouwen over 7 maanden en dan wil ik een mooi bruiskapsel hebben. Dit werk laat ik dan zeker over aan de kapper in Lekkerkerk.