Jouw tafel op maat laten maken? Kies voor epoxy:

Een tafel is voor iedereen anders, het materiaal, de kleur en natuurlijk vorm van een tafel kan bij iedereen enorm verschillen. Bij heel veel diverse winkels kun je een tafel kopen, maar vaak is het net niet de tafel die je zoekt. Als je een tafel op maat laat maken, dan weet je meteen dat het de juiste maat heeft en voldoet aan jouw wensen. Een tafel kan gemaakt worden van diverse materialen, zoals hout, ijzer, glas, metaal, maar ook epoxy. Epoxy geeft een uniek effect aan jouw tafel, doordat je verschillende dingen nog kan toevoegen aan de tafel zelf. Handig!

Verschillende tafels met epoxy

Een tafel hoort bij het interieur, het kan net de ruimte afmaken. Een tafel kan gebruikt worden voor verschillende ruimtes, zoals de woonkamer, de eetkamer of keuken, garage, werkkamer of studeerkamer, slaapkamer, badkamer, tuin, etc. Een tafel is heel erg multifunctioneel in heel veel verschillende soorten maten verkrijgbaar. In de woonkamer kan een tafel bijvoorbeeld gebruikt worden als een salontafel of als een bijzettafeltje. Maar een tafel op maat laten maken, zoals een Project Alpha tafel kan net boven de rest van de tafels uitsteken. Een Project Alpha tafel wordt op maat voor je gemaakt. Project Alpha werkt met epoxy, waardoor je de tafel helemaal zelf kunt ontwerpen. Erg gaaf!

Wat een unieke tafel!

Wil je een epoxy tafel laten maken? Dan wordt er als eerst gekeken naar welke frame er nodig is voor de tafel, doordat er een frame voorbeeld wordt gebruikt kan je goed zien hoe de tafel er ongeveer uit komt te zien. Zo kan je het altijd nog aanpassen, mocht het niet bevallen. Door een epoxy tafel laten maken kan je de tafel voor meerdere doeleinden gebruiken, naast dat de tafel er erg mooi uitziet. De epoxy tafels worden handgemaakt, hierdoor zijn alle tafels uniek en van elkaar te onderscheiden. Ook is een epoxy tafel laten maken een leuk en uniek cadeau voor speciale gelegenheden, zoals de feestdagen bijvoorbeeld.