Je bedrijf op de kaart zetten door een luchtfoto laten maken

luchtfoto laten maken

Mooi, dat je door middel van een drone je bedrijf zo mooi op de kaart kan zetten. Ik heb een landbouwbedrijf en heb naar eigen zeggen  de ‘boel’ nog nooit van bovenaf gezien. Omdat ik een eigen Facebookpagina heb gelanceerd over mijn bedrijf moet je hier natuurlijk ook iets boeienders opzetten dan alleen informatie over aardappelen.

Boeiendere Facebookpagina

Om iets boeienders te laten zien op Facebook ben ik op het idee gekomen om een luchtfoto te laten maken. Zelf had ik het geld niet om een drone aan te schaffen. Dus ik ben toen naar een bedrijf gegaan die over drones beschikken met een zeer hoge kwaliteit. Ik heb hun verteld dat ik alles van boven op foto én wil wilde hebben.

Luchtfoto laten maken geen probleem

Bij drone-professionals.nl was dit geen probleem. Maar omdat het begin de lente was wou ik zelf nog even wachten tot de zomer wanneer alles een mooie kleur heeft. In de zomer zijn er dan ook luchtfoto’s gemaakt en een filmpje. Het eindresultaat is op Facebook gezet en heeft al heel veel weergaven. Ik ben er erg blij en als ik ga verhuizen naar een andere boerderij volgend jaar schakel ik zeker drone-professionals.nl weer in!