In Gold We Trust, een schrijffout in het logo? Nee hoor!

Moet het nou zijn ‘In God We Trust’ of is het werkelijk ‘In Gold We Trust’. Wees maar gerust, als je een In Gold We Trust trui, sweater of broek draagt, loop je niet rond met een schrijffout. Het is wel degelijk juist geschreven. In Gold We Trust heeft alles te maken met de Gouden Eeuw van Amsterdam. In die eeuw ging met op ontdekkingsreis, en met een succesvol resultaat. Dit geldt ook voor dit merk van streetwear. Ga jij mee op ontdekking?

Truien, broeken, t-shirts… alles is een unieke stijl

In Gold We Trust, het Amsterdamse label van streetwear, creëert een eigen stijl. Verschillende kleuren en verschillende kledingstukken laten jou toe om je garderobe te vullen. De gebroeders Franzel zijn de creatoren achter dit merk en zij staan heel dicht tegen hun doelpubliek: de man of vrouw van de straat. Wereldburgers, moderne mensen… je noemt ze hoe je wilt, deze kledij is ontworpen en gemaakt voor mensen die van fashion houden. Je creëert je eigen unieke stijl door te combineren en uit te proberen.

In Gold We Trust… trust yourself!

Als je kiest voor een van de stukken uit de collectie van IGWT, dan ga je voor kwaliteit. Je kunt vertrouwen op de knowhow en de ervaring van de ontwerpers. Zij horen dagdagelijks van hun doelpubliek, de hedendaagse en moderne man of vrouw, wat ze denken over dit merk. Op basis daarvan passen ze de stukken aan. Hierdoor komen ze ook altijd nieuwe ontwerpen op de proppen. Hou de website in het oog, het aanbod kan snel veranderen! Maar maak je geen zorgen, als je nu een sweater of t-shirt van In Gold We Trust koopt, draag je deze nog vele jaren! Kwaliteit is voor dit label even belangrijk als uitstraling. En daarbij zijn hun kledingstukken zeer betaalbaar. Kortom: dit is hét merk van de toekomst! Kies jij hier ook voor? Vertrouw op je intuïtie!