Ik kies voor het dakdekkersbedrijf in Velp

Dakdekkersbedrijf Velp

Omdat mijn man en ik in een oud huis wonen is het heel erg belangrijk dat wij het zo nu en dan laten onderhouden. Zelf kiezen wij graag voor dakdekkersbedrijf Velp aangezien zij altijd goed werk leveren. Een aantal jaar geleden was er namelijk een storm die over het gebied waar wij wonen waaiden. Bij veel mensen in ons dorp waren dingen kapot gegaan zoals pannen die van de overdekking van huizen waren gevallen. Ook bij ons was het een en het ander kapot gegaan. Zeker omdat ons huis zo oud is, is het heel erg kwetsbaar.

Dakdekkersbedrijf Velp

Direct hulp

Omdat er een paar pannen naar beneden waren gevallen, waren mijn man en ik bang dat er een lek zou ontstaan. Daarom hebben wij een gauw een dakdekkersbedrijf uit Velp ingeschakeld om onze overkapping te repareren voordat het te laat was. Het was erg fijn dat zij de volgende dag al langs konden komen. Een team bestaande uit drie mannen ging direct aan de slag. Binnen een mum van tijd was alles weer zoals het hoorde te zijn. Sinds dien huren wij hen vaker in voor onderhoud aan de bovenkant van ons oude huis. Ik raad deze harde werkers aan iedereen aan.