Bij Hotel Veldhoven krijg jij je verdiende rust waar jij naar verlangt. Wil jij een avond of weekendje weg? Bij Hotel Bladel ben je bij het juiste adres. Voor een rustgevende of zakelijke afspraak kan je voor een lang of kort verblijf overnachten in ons hotel. Veldhoven is een gemeente in Noord-Brabant. De ligging van het hotel is erg centraal. Op loopafstand heb je het winkelcentrum en horecagelegenheden liggen.

Kom gezellig langs

Hotel Bladel beschikt over totaal 9 luxe hotel kamers, waarvan er 3 superior zijn, 2 deluxe en 4 economy kamers. Het hotel heeft een luxe inrichting met ook ruime en luxe kamers. Er zit ook een luxe badkamer in, gratis wifi, gratis parkeren en je kan ontbijten tot 10 uur. In de kamer zelf heb je ook veel faciliteiten. Alle kamers zijn uitgerust met luxe goederen. Zelfs de economy kamers hebben veel luxe. Als je in de kamer staat zou je niet weten waarom het deze naam heeft.

Kan jij niet wachten?

Heb jij nu ook verlangen naar een rustgevend gevoel? Kom lang bij ons of neem contact met ons op voor meer informatie. Telefonisch kan je ook een reservering plaatsen maar dit kan ook op de website. Kijk gerust even rond op de website. Op onze website vindt je ook alle tarieven voor verschillende de kamers.

Meer verhalen