Hoe mijn leven verbeterde nadat ik een vacature podotherapeut zag

vacature podotherapie

Ik ben al jarenlang een therapeut in ziekenhuizen. Dit werk heb ik jarenlang met heel veel plezier gedaan en ik had er graag mee door gegaan. Helaas kwam er op een gegeven moment door de economische crisis een einde aan mijn mooie werk. Ik was erg verdrietig maar ook een beetje bang, ik was immers werkloos tijdens een economische crisis. In deze tekst ga ik het hebben over hoe mijn leven verbeterde nadat ik een vacature podotherapeut zag en wat ik nu precies doe. Blijf dus vooral lezen als je daar interesse in hebt. 

vacature podotherapie

Hoe mijn leven verbeterde

Ik zag dus de vacature voor podotherapeut en ik wist meteen dat ik het moest doen. Ik solliciteerde meteen en ik kreeg de baan. Na een lange reflectie merkte ik aan mijzelf dat ik eigenlijk veel blijer was bij deze baan als dat ik in voorgaande jaren was. Ik kon nu veel meer mensen tegelijkertijd helpen en het werk was veel diverser. Je kunt dus wel concluderen dat een vacature mijn leven heeft verbeterd. Ik ben erg blij dat ik toen meteen gesolliciteerd heb want dit soort kansen in je leven moet je altijd meteen aangrijpen. Ik zou het ook zeker aanraden aan andere mensen die interesse hebben.