Het grote gemak van e-sigaretten

Roken

E-sigaretten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het is handig en overal bruikbaar. Ze zijn er in verschillende soorten en maten, en zelfs kleuren! Elk model bestaat uit eigen functies, waardoor je er echt specifiek eentje kan uitkiezen die het beste bij je past. Er zijn e-sigaretten die vooral nicotine afgeven, maar er bestaan ook modellen die zich juist richten op de smaak en op de hoeveelheid damp. De vraag is natuurlijk, waar begin ik? Hoe weet ik wat goed werkt en zorg ik dat het voordelig is? Je kunt bijvoorbeeld een starters set kopen, om goed te beginnen aan de zoektocht naar de juiste e-sigaret.

e-sigaretten

Een starters set ter kennismaking 

Wanneer je je eerste e-sigaret wilt komen, kun je misschien kennis maken met een starters set. Omdat het aanbod zo groot is en je vaak nog niet meteen weet wat bij je past heb je een aantal verschillende sets waar je mee aan de slag kunt. De sets benaderen zo dicht mogelijk het analoog roken, waardoor je kunt stoppen met roken of geleidelijk kunt minderen met nicotine. Je krijgt in zo’n set een eenvoudige e-sigaret. Daar zit een clearomizer en een batterij bij. 

Sigaret

Vragen over de e-sigaretten?

Bij het kopen van een e-sigaret komt veel kijken, daarom is het belangrijk om je van te voren goed te informeren. Je kunt de klantenservice gerust vragen stellen. Ook kun je op de website goed bekijken welke modellen er zijn. Zo kun je jezelf afvragen welk model het beste bij je aansluit, of je veel damp wilt en welke vloeistoffen eventueel goed bij je passen. Je kunt vragen stellen over de starters set, of meteen al een aankoop doen waar je achter staat. Al met al, we staan voor je klaar om een zo goed mogelijk pakket voor jou samen te stellen.

Meer verhalen