Gezellig darten in Tilburg

darten Tilburg

Wil jij een keer een leuke avond hebben, kom dan gezellig darten in Tilburg. Het Café Bet Kolen is hier de ideale plek voor. Natuurlijk kan je hier ook gewoon terecht om een kopje koffie te komen drinken of iets anders. Het is hier altijd gezellig en ook heb je hier een feestzaal die je kan huren om een geslaagd feest te geven.

Een tijd terug ben ik hier met een paar vrienden terecht gekomen en wij hebben een geweldige avond gehad. Zo leuk dat wij hier nu elke week heen gaan.  darten Tilburg

Wederom een gezellige avond gehad

Afgelopen week was er een darttoernooi bij het Café Bet Kolen. Zij hebben 20 reguliere competitieteams die zijn aangesloten bij de Vereniging darten in Tilburg. Vaak gaan wij hierheen om te kijken, maar de vorige week was het zo een spannende wedstrijd, dat wij hier ook graag aan deel willen nemen.

Tegenwoordig gooien wij ook graag een pijltje, al dan niet in een wedstrijd. Maar ook zijn wij hier nog regelmatig te vinden om de sfeer te proeven en natuurlijk het lekker bier. Wil jij ook een keer een gezellig avondje uit, kom dan gezellig naar Café Bet Kolen. Altijd leuk en bijzonder gezellig hier.