Gebruikte onderdelen auto erg handig én goedkoop

gebruikte onderdelen auto

Voor de vervanging van een ABS pomp van mijn auto zocht ik een eigenlijk een handelaartje. Maar omdat ik werd verwezen door mijn baas naar dt-moters.nl ging ik daar heen. Ze verkopen er gebruikte onderdelen voor de auto. Ik zocht op de database eventjes naar de producten die ze allemaal aanboden. Ik zag al snel de ABS pomp en die moest ik hebben. Zeker voor die prijs wou ik het product niet mislopen.

Eenmaal aangekomen in Heerlen gebruikte onderdelen auto

Na contact te hebben gehad met dt-moters.nl kon ik al langskomen voor de gebruikte auto onderdelen. Eenmaal aangekomen in Heerlen was de pomp al gereserveerd en mijn naam stond ook genoteerd. Hartstikke handig en fijn want ik moest wel 2 uur rijden ervoor. Als de pomp dan al verkocht zou zijn, zou dat een beetje lullig zijn geweest.

Pomp werkt prima en niks mis mee

De pomp is nu geïnstalleerd en werkt prima en is niks mis mee. Ik ben erg tevreden over een winkel zoals dt-moters. Zij maken het mogelijk om mensen met wat minder geld te voorzien van auto-onderdelen. Als er ooit weer iets aan mijn auto mankeert en ik een onderdeel nodig heb, rij ik zeker terug naar Heerlen voor gebruikte auto onderdelen