Een Gabor enkellaars volledig naar mijn zin!

Gabor enkellaars

Normaal koop ik altijd laarzen in één enkele kleur of in één soort leder. Maar met deze Gabor enkellaars heb ik toch een uitzondering gemaakt. Ik vond online een mooi grijs laarsje waarin verschillende soorten leer verwerkt zijn. Ze zijn voor een gedeelte mat en voor een gedeelte glimmend. Dit is gewoon ideaal! Ik draag ze zowel om te gaan werken als om te stappen met vriendinnen. Gisteren heb ik ze zelfs voor een bruiloftsfeest gedragen, en heb heel wat complimentjes gekregen.

Gabor enkellaars

Een comfortabele laars voor elke gelegenheid

Het is gek, maar ik draag deze enkellaarsjes dagelijks. De hak is zo comfortabel dat ik er van de eerste dag al makkelijk mee kon lopen. Geen pijnlijke tenen of hielen! Jammer voor mijn drie andere paren enkellaarsjes, maar deze doe ik het liefste aan. Het grijs past bij heel veel van mijn outfits. Met de verschillende soorten leder staan ze een beetje stoer maar tegelijk elegant. Ze gaan goed onder een lange of kortere rok en passen uitstekend onder een lange broek. Ik weet wel welke mijn favoriete laarsjes zullen zijn de eerstkomende maanden!