Ga voor de juiste magazijninrichting

Ontevreden over uw huidige magazijninrichting? Dat kan heel makkelijk worden opgelost! Zo kunt u onder andere gebruik maken van legstellingen, palletstellingen, haspelstellingen, verticale stellingen en draagarmstellingen. Deze zijn er in alle soorten, maten en kleuren.

Maar wat nou als u een product uit de stelling wilt halen om deze bijvoorbeeld in te korten of te bewerken? Geen nood! Daarvoor is een oplossing, namelijk het gebruik van werkbanken. Deze zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse magazijn of werkplaats. De banken bieden de ondersteuning die u nodig heeft om uw werk tot zijn recht te laten komen.

De inrichting van het magazijn

Het is essentieel om uw magazijninrichting zo optimaal mogelijk in te delen. Daarvoor zijn er nog meer producten op de markt gebracht. Naast gebruik van stellingen en werkbanken kunt u ook een stellingkast – oftewel een magazijnkast – aanschaffen. Deze zijn ook te gebruiken in combinatie met de stellingen en/of werkbanken. De kasten zijn diep en u kunt daar ook veel van uw spullen in kwijt. Zo zijn er vakkenkasten, gereedschapskasten, materiaalkasten, draaideurkasten, ladekasten en veiligheidskasten. Deze zijn te gebruiken voor alle soorten bedrijven. Het maakt niet uit of u een horecazaak, bouwbedrijf of kledingwinkel runt. De kasten komen ook in verschillende kleuren. Zo kan u precies de kast uitkiezen die bij u past.

Een duurzame magazijninrichting

Houdt u van duurzaam en goedkoop? Dan is het niet altijd nodig om voor een geheel nieuwe magazijninrichting te gaan. Zo kunt u er ook voor kiezen om tweedehandsspullen aan te schaffen voor uw werkplaats of magazijn. Hiervan is de kwaliteit meestal zo goed als nieuw, maar zijn de spullen doorgaans net een tikkeltje goedkoper. Ook geeft u spullen die verkregen zijn uit oude werkplekken een tweede leven.