G4S Veiligheids-trainingen

In het bedrijfsleven gaat het vaak om winst draaien, maar het allerbelangrijkste is de veiligheid van het bedrijf en haar medewerkers. Die zijn te waarborgen door de medewerkers op dit gebied op te leiden aan de hand van veiligheidstrainingen. Bij G4S Veiligheids-trainingen vind je een groot aanbod aan veiligheidstrainingen, zodat ook jouw bedrijf veilig werkt en voldoet aan alle richtlijnen en kwaliteitseisen. Met de trainingen van G4S weet iedereen wat ze moeten doen in een bepaalde situatie, zodat er geen paniek uitbreekt en de veiligheid te allen tijde gewaarborgd is. Je vindt hier basistrainingen, herhalingstrainingen en specifieke trainingen. Zo zit er altijd een geschikte training tussen. 

De Interactieve Agressietraining

Een van de specifieke trainingen is bijvoorbeeld de Interactieve Agressietraining. Bijna elk bedrijf heeft helaas weleens te maken gehad met agressie op het werk. Of het nu gaat om medewerkers of om klanten. Dit kan leiden tot allerlei vervelende consequenties, zoals stress. Om te zorgen dat iedereen met plezier naar het werk gaat, is het goed om te weten hoe je met deze situaties om moet gaan. De Interactieve Agressietraining helpt hierbij met interactieve video’s, die heftige situaties op de werkvloer laten zien. Het is aan de cursist om aan te geven hoe hij of zij reageert. Deze training kan samengesteld worden op scenario’s die zich weleens hebben voorgedaan binnen het bedrijf, zodat de training echt is afgestemd op het bedrijf.

Kwalitatieve trainingen

Naast deze Interactieve Agressietraining vind je nog veel meer specifieke trainingen bij G4S, zoals de Brandweer trainingen en Crisismanagement trainingen. Ook de basistrainingen voor BHV en EHBO kan je bij G4S volgen. G4S is marktleider op het gebied van veiligheidstrainingen en heeft maar liefst 150 gespecialiseerde trainers in dienst, waardoor je weet dat je met een veiligheidstraining van G4S veilig zit. Je kan voor trainingen in heel Nederland terecht, zodat je altijd een training bij jou in de buurt kan volgen.