Fotoshoot Harderwijk de moeite waard

FotoShoot Harderwijk

Na al een jaar moeder te zijn kijk ik terug op een bijzondere tijd toen ik zwanger was. Ik kijk hier dankzij foto’s die nu een grote emotionele waarde voor mij hebben op terug. De prachtige foto’s zijn geschoten dankzij Fotoshoot Harderwijk. Hoe dankbaar ik ben voor dit bedrijf is bijna niet uit te drukken in woorden.

Gevoel van moeder kwam steeds meer naar voren

Toen ik zwanger was werd mijn buik steeds groter en begon het gevoel van moeder steeds meer naar voren te komen. In de periode dat ik hoogzwanger was heb ik de keuze gemaakt om het vast te leggen op beeld. Hiervoor moest ik natuurlijk een fotograaf weten te vinden. Op zich geen moeilijke klus maar het moest naar mijn verzoek wel een fotograaf zijn die ervaring heeft met het maken van foto’s van zwangere vrouwen.

Idee van vriendin

Op het idee van mijn beste vriendin, die al 2 jaar moeder is van een prachtige dochter, verwees ze me naar Fotoshoot Harderwijk. Na even zoeken op het internet had ik hiervan ook de website gevonden. Ik nam gelijk telefonisch contact op met het bedrijf. Ik had al een datum bedacht en dat kwam voor hun toevallig ook goed uit. Mijn wens was dat de fotoshoot plaats vond in de natuur, namelijk in een bos dichtbij Harderwijk. Ook dit was geen probleem.

Foto’s zijn prachtig

Uiteindelijk zijn de foto’s prachtig en ben ik er heel blij. Ik wil graag Fotoshoot Harderwijk bedanken voor de foto’s en ik zal dit bedrijf zeker aankaarten als iemand net zoals mij de zwangerschap wil vastleggen op beeld