Fakro dakraam prijs

fakro dakraam prijs

De prijs voor een dakraam is niet enorm goedkoop, maar een Fakro dakraam prijs is niet tegenop te bieden door welk bedrijf dan ook. De dakramen van Fakro zijn al voor jou gemaakt en hebben een vaste maat. Er hoeft dus alleen nog maar iemand te zorgen dat dit dakraam of deze dakramen worden geïnstalleerd. De dakramen zijn niet op maat, maar ze hebben zoveel verschillende maten dat er voor iedereen wel wat passends is. Van klein tot groot alle varianten zijn mogelijk. De dakramen kunnen open en zo kun je meer dan genoeg frisse lucht en licht tegelijk binnen gehaald.

fakro dakraam prijs

Verschillende stijlen en kleuren

Deze dakramen zijn niet op maat, maar dat betekent niet dat je weinig keus hebt op het gebied van uiterlijk. Jouw dakraam moet wel in elkaar vallen met het dak zelf. Anders lijkt het een puist op een glad puber gezicht. Gelukkig is dit voor bijna ieder huis mogelijk door de vele keus die ze hebben.Van wit tot zwart is alles mogelijk.

Fakro is meer dan alleen dakramen

Als bedrijf kun je ervoor kiezen om alleen dakramen te maken, maar dit heeft Fakro duidelijk niet gedaan. Ze hebben alles wat je ooit nodig kunt hebben voor het raam. Van een bedieningsstok tot aan een enorm assortiment aan zonwering. Deze is ook in allerlei materialen en kleuren te verkrijgen. Zo kun je dus voor een prikkie alles wat je nodig hebt voor een dakraam op één en dezelfde plek krijgen.

Dubbele dakramen

Naast de mooi Fakro dakraam prijs zijn er meer dakramen waar je uit kunt kiezen. Zoals die van Velux. Dit bedrijf heeft ook dakramen die samen te combineren zijn zodat je een nog groter raam krijg die langwerpig is. Zo kun je op jouw schuine dak van beneden tot aan boven een raam hebben die ook nog eens open kan.