Eindelijk een kunstenaarscollectief gevonden

kunstenaarscollectief

Eindelijk, een plek waar ik talent kan zien terug in kunst. Eindelijk ook een plek waar ik mijn hobby op kan inspireren. Na lang zoeken heb ik een kunstenaarscollectief gevonden die de kunststijl heeft die mij mij past. Ik vond het kunstenaarscollectief door eens een vraagrondje in mijn familie gedaan te hebben. Zo vertelde me nicht dat ik naar kunstenaarscollectief Ateliers op dreef moest gaan om mezelf te laten inspireren door kunst.

Het werd tijd om een keer langs te gaan

Omdat ik niet voor een dichte deur wilde staan ben ik eerst maar eens gaan kijken op de site van het atelier. Hier alleen al zag ik dat er erg mooie kunstenaars aanwezig waren in het collectief. Tijd om een keertje langs te gaan dacht ik. Ik ging daarna langs om het kunstenaarscollectief te bekijken.

Het thema ´mens´ kwam terug in de expositie

Na een lange tijd te hebben rondgekeken in het collectief raakte ik al heel erg geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan thuis. In het collectief waren namelijk allemaal prachtige kunstwerken te bezichtigen. De prachtige expositie bestond uit tekeningen, beeldhouwwerken, muurschilderingen en fotoseries. Ook was het erg mooi zien dat het thema ´mens´ er in terug kwam.