Eindelijk het juiste cadeau gevonden in Amsterdam

cadeau Amsterdam

Een maand geleden is mijn zusje jarig geweest. Voor haar verjaardag zocht ik een cadeau waar ik haar echt blij mee kon maken. Omdat ze eigenlijk al alles heeft was het moeilijk om het juiste cadeau te vinden. De gedachte dat ze nog niet veel sieraden had schoot me ineens te binnen.

Ging opzoek naar een cadeau in Amsterdam

Nadat ik wist voor soort cadeau ze wou moest ik het natuurlijk ook nog kopen. Omdat ik in Amsterdam woon ging ik opzoek op Google naar ”Cadeau Amsterdam”. Via de zoekresultaten hiervan kwam ik terecht bij de cadeau winkel in Amstelveen. Iets buiten Amsterdam maar omdat ik een auto had was dat geen enkel probleem. Ik had het er tenslotte wel voor over om daarheen te rijden voor mijn zusje.

Bedrag was het zeker waard

cadeau Amsterdam

In de winkel merkte ik meteen dat ik goed zat toen ik binnenstapte. De winkelier hielp me met zoeken naar de juiste soort sieraad. Ik vertelde dat ik opzoek was naar een ring of oorbel. Uiteindelijk is de keuze gevallen op een hele mooie ring van zilver. Het cadeau kostte me wel wat maar als ik kijk naar hoe blij mijn zusje er mee was, was dat bedrag het zeker waard.

 

Meer verhalen