Een snurk beugel kopen: waar moet je op letten?

snurk beugel kopen

Je partner wordt gek van je. De kinderen kunnen niet wachten om uit huis te gaan. Zelfs de buren zijn het zat. Ben jij een snurker? Houd jij iedereen wakker met je lawaai? Dan moet je een snurk beugel kopen. Want ja, je leest het goed: dat snurken daar kun je iets aan doen. Snurk beugels zijn speciaal ontworpen om jouw snurken tegen te gaan.

snurk beugel kopen

Wanneer je snurkt

Snurken doen miljoenen mensen. Het is dus niets om je voor te schamen. Het is echter wel vervelend voor de mensen om je heen. Wellicht slapen zij er zelfs slecht door. Snurken wordt veroorzaakt doordat tijdens de slaap de tong verslapt. Deze zakt weg en verkleint zo de luchtweg. Je moet dan meer kracht zetten om te ademen en veroorzaakt hierdoor trillingen. Dat is in principe wat snurken is. Gelukkig kun je zorgen dat die tong je niet meer in de weg zit met een snurk beugel.

Goedkoop is duurkoop

Een snurk beugel is niet iets waar je op wil bezuinigen. Sterker nog: het kan je klachten erger maken. Een snurk beugel zit namelijk in je mond en heeft invloed op je nachtrust dus wanneer je een goedkoop en slecht model koopt dan krijg je er spijt van.

snurk beugel kopen

Op maat is belangrijk

Daarnaast moet je nooit een snurk beugel gebruiken die niet op maat is gemaakt. Een standaard maat voor je gebit en mond bestaat niet. Elke mond is anders en je kunt niet zomaar het gebit van een ander gebruiken om een snurk beugel voor jou aan te meten. Laat afdrukken maken van je gebit en zorg dat ze op basis daarvan de snurk beugel voor je maken.